16 dubna 2024
🇰🇷 Chamchi-jjigae ssambap 🇰🇷
...aneb pálivá tuňáková dušenina. Potíte se rádi? Tahle rychlovka vám jistojistě přinejmenším způsobí rosení čela. No, a jestli ne, tak to chce víc chilli. 😍💥
Co budeme potřebovat?
Konzervovaný tuňák - 400g
Cibule - 1kus, nakrájená nahrubo
Kozí rohy - 2+2 kusy, nakrájené na 1-2 cm kousky
Jarní cibulka - 3 kusy, nakrájené na 1 cm kousky
Světlá sójová omáčka - 3 lžíce
Gochujang - 3 lžíce
Gochugaru - 3 lžíce
Česnek - 4 stroužky, nasekané nahrubo
Voda - 200ml
Jak na to?
1. Do hluboké pánve dejte tuňáka, cibuli, 2 nakrájené kozí rohy, gochugaru, gochujang a vodu. Lehce promíchejte, přiklopte a duste na střední strupeň 10-15 minut. Občas promíchejte.
2. Odklopte, přidejte jarní cibulku, kozí rohy a česnek. Nechte odkryté bublat cca 5 minut, ať se voda mírně odpaří a směr tak zhoustne. Případně nechte bublat ještě pár minut navíc.
3. Podávejte v zelných nebo salátových wrapech s rýží, kimchi a dalšími přílohami.
4. Dobrou chuť.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
🥗 Moje kimchi 🥗
Co budeme potřebovat? Pekingské zelí - 1 větší hlávka, rozčtvrcená, zbavená košťálu, nakrájená na cca 2cm proužky Jarní cibulka - 6 kusů, ...
Nejoblíbenější příspěvky
-
Smažené nudle. Jeden z nejznámějších pokrmů, se kterými se u nás můžete setkat. Co budeme potřebovat? Kuřecí maso, nebo jiné maso - 500g, ...
-
... aneb Korean Fried Chicken. Co budeme potřebovat? Kuřecí křidýlka nebo paličky - 1,5kg (nebo prsní řízky - 1kg, nakrájené na kousky) Sů...
-
Co budeme potřebovat? Košilky na gyoza - 1 balení, cca 50 košilek Olej - 1 lžíce Voda - 1/4 hrnku Na náplň: Mleté vepřové maso - 350g Zelí -...
Žádné komentáře:
Okomentovat