Marináda ze sójové omáčky:
Sójová omáčka - 2 lžíce
Gochugaru - 1/2 lžíce
Jarní cibulka - cca 2 lžíce, pokrájená najemno
Sezamová semínka - 1/2 lžíce
Sezamový olej - 1/2 lžíce
Jak na to?
1. Blok tofu pokrájíme na cca 5 cm plátky. Osušíme papírovou utěrkou. Důvod je ten, aby na povrchu bylo křupavé. Z obou stran osolíme a opepříme.
2. Do misky dáme ingredience na marinádu a dobře promícháme.
3, Do pánve nalijeme lžíci rostlinného oleje a zahřejeme na nižší střední stupeň. Pak přidáme tofu.
4. Jakmile je z jedné strany hotové, obrátíme a na střed každého plátku nalijeme trochu marinády. Smažíme, dokud není i z druhé strany do křupava.
5. Podáváme s rýží.
6. Dobrou chuť.
Žádné komentáře:
Okomentovat