Co budeme potřebovat?
Hovězí - 300 g, pokrájené na velice tenké plátky
Česnek – 4 stroužky, nakrájené na širší plátky, cca 3-4 z jednoho stroužku
Cibule – 1 větší, nakrájená nahrubo
Mungo klíčky - 300 g
Ústřicová omáčka - 2 lžíce
Sezamový olej - 1 lžička
Chilli olej - 1 lžíce
Olej na smažení - 1 lžíce
Na marinádu:
Světlá sojová omáčka - 2 lžíce
Cukr - 1 lžíce
Česnek - 2 stroužky, nastrouhané
Sezamový olej - 1 lžíce
Mletý černý pepř – 1/8 lžičky
Na ozdobu:
Jarní cibulka - 1 cibul ka, nakrájená šikmo
Jak na to?
1. V misce smíchejte ingredience na marinádu, přidejte plátky hovězího a dejte na 15 minut stranou.
2. Na pánvi rozpalte olej na vyšší střední stupeň, přidejte cibuli a česnek a restujte, dokud cibule nebude sklovatět.
3. Postupně vkládejte kousky masa a restujte, dokud z obou stran naztratí barvu. Poté přidejte mungo klíčky a promíchejte. Následně přidejte ústřicovou omáčku a chilli olej a za stálého míchání restujte asi minutu.
4. Zakápněte sezamovým olejem a dejte stranou. Podávejte ozdobené jarní cibulkou a s miskou jasmínové rýže.
5. Dobrou chu
04 února 2021
🇰🇷 Restované hovězí s mungo klíčky 🇰🇷
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
🥗 Moje kimchi 🥗
Co budeme potřebovat? Pekingské zelí - 1 větší hlávka, rozčtvrcená, zbavená košťálu, nakrájená na cca 2cm proužky Jarní cibulka - 6 kusů, ...
Nejoblíbenější příspěvky
-
Smažené nudle. Jeden z nejznámějších pokrmů, se kterými se u nás můžete setkat. Co budeme potřebovat? Kuřecí maso, nebo jiné maso - 500g, ...
-
... aneb Korean Fried Chicken. Co budeme potřebovat? Kuřecí křidýlka nebo paličky - 1,5kg (nebo prsní řízky - 1kg, nakrájené na kousky) Sů...
-
Co budeme potřebovat? Košilky na gyoza - 1 balení, cca 50 košilek Olej - 1 lžíce Voda - 1/4 hrnku Na náplň: Mleté vepřové maso - 350g Zelí -...
Žádné komentáře:
Okomentovat